Programma

Vrijdag

Vrijdag ontvangen we jullie om 16:00 uur op de prachtige locatie. Er is voldoende tijd om jullie spulletjes op te ruimen en de boerderij te bewonderen. Uiteraard wachten we jullie op met een lekker hapje en feestelijk drankje.

Tijdens de openingscirkel leren we elkaar wat beter kennen, landen we echt even met z’n allen in het weekend op de prachtige boerderij en zetten we onze intentie voor het weekend. Wat wil je leren / voelen / mee naar huis nemen? Daar besteden we aandacht aan.

Na de cirkel staat er een heerlijk diner voor ons klaar. Alle maaltijden zijn vegetarisch, voedzaam, gezond en natuurlijk lekker!

De avond is vrij in te vullen. Ieder kan voor zich iets doen, we kunnen een film kijken, moodboard maken voor de bevalling, in de hottub. Jij bepaalt!

Zaterdag

We starten de dag met een kleine, gezonde snack. Tijdens de yogales zakken we van ons hoofd in ons lijf en zoeken we ontspanning tijdens wat inspanning. Daarna wacht er een heerlijk uitgebreid ontbijt op jullie! 

De rest van de ochtend besteden we aan de workshop Goed voorbereid je bevalling in. We delen allerlei waardevolle informatie met jullie en jullie mogen een begin maken om jullie geboortewensen op papier te zetten. 

Na een gezonde lunch is er vrije tijd. Wellicht heb je zin in een wandeling door de landelijke omgeving? Pak je de auto naar dichtbij gelegen plaatsjes? Heerlijk ontspannen op de boerderij met een kop thee. Het kan allemaal. Als je een fotoshoot of rebozo massage hebt geboekt, vindt dit deze middag plaats.

Aan het einde van de middag komen we samen voor een compleet relaxte les yoga Nidra. Je lichaam slaapt, maar je mind blijft helder aanwezig. Echt een moment van opladen.

De geuren van een heerlijk diner zullen ons eraan herinneren dat de les voorbij is. We schuiven gezellig aan tafel. 

De rest van de avond is vrij in te vullen.

Zondag

Zondag is een slow morning! We zorgen voor een ontbijtbuffet, dus iedereen slaapt lekker uit tot wanneer ze zelf zin heeft.

Om 10:30 uur starten we met de workshop Hypnobirthing & Mindfulness. Hier is alle ruimte om je te verdiepen in een zo ontspannen mogelijke bevalling. 

Na de workshop lunchen we gezellig met elkaar. Dit is de laatste maaltijd die we samen delen aan de lange tafel.

Na de lunch nodigen we jullie uit voor een afsluitingscirkel. We delen ervaringen, er is ruimte om vragen te stellen, we blikken terug op de intentie die we hebben gezet bij aankomst en delen onze wensen met en voor elkaar.

Om 16:00 uur zwaaien we jullie uit en hopen we dat jullie ontspannen, opgeladen en vol vertrouwen je bevalling tegemoet gaan.

Data en prijzen

Op de boerderij is er plek voor 8 dames om te verblijven tijdens een retraite. 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er nog geen retraite gepland. Zodra er weer meer mogelijk is, plannen we een nieuw weekend.

Wil je een (Hypnobirthing) zwangerschapscursus, yogales, massage of begeleiding van één van ons als doula? Bekijk dan vooral ons aanbod of neem contact op voor een passend advies.

Hieronder vind je de prijzen per persoon.

Je kunt je verblijf compleet maken door een Rebozo massage of fotoshoot bij te boeken. Deze vinden plaats op zaterdagmiddag als er vrije tijd is gepland. 

Rebozo massage
De wijze van masseren is vrij laagdrempelig. Je kunt je kleding aanhouden en er is geen huid-op-huid contact, aangezien je wordt gemasseerd met een Rebozo doek. Het effect kan echter hetzelfde zijn als een massage zoals velen die kennen als een traditionele massage. Jij ligt lekker in de doek en verschillende lichaamsdelen worden gemasseerd, zoals je schouders, rug, bekken, benen en je hoofd. Het deel wat in de doek ‘hangt’, kan volledig ontspannen. Je voelt je een moment ‘gedragen’ en ‘geborgen’. Je kan de spanning in dat deel van het lichaam helemaal loslaten doordat het lichaam ritmisch gewiegd en geschommeld wordt. Je ligt tijdens deze massage op je rug, dus houdt hier rekening mee dat je je hier comfortabel bij voelt.

Fotoshoot
Je prachtige zwangere lichaam vastleggen op foto’s is een waardevolle herinnering aan deze magische periode. Wij maken dit graag mogelijk! We verblijven tijdens de retraite in een landelijke omgeving en de boerderij is ook erg fotogeniek. Ruime keuze aan plekken waar we je prachtig kunnen fotograferen. Na afloop ontvang je alle foto’s mooi bewerkt. Geen gedoe over een foto meer of minder: jij verdient alle prachtige foto’s!

Het weekend gaat door bij voldoende aanmeldingen. Dit hoor je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de retraite.

Ga je Mee?